Kínai asztrológia

Ismerd meg módszerem, és gyere hozzám elemzésre, hogy még jobban megismerd önmagad, családod, küldetésed az életeben.

Ha szeretnéd tudni, hogy miben segít a kínai asztrológia, görgess lentebb!

A kínai asztrológiáról röviden

Elemzéseim során a négyoszlopos kínai asztrológia módszert alkalmazom.

A kínai asztrológia ősi tudáson alapszik, az 5 elem körforgását veszi alapul. Az öt elem a víz, fa, tűz, föld és a fém. Ezeknek megjelenhet a jang és a jin polaritásuk.  A kétféle polaritású elemek a felső sorban, az úgynevezett mennyei törzsekben szerepelnek. Az egyes elemekhez tanulás során társítunk egy szimbólumot, ami segíthet a megértésben, az egyes elemekhez tartozó sajátosságok megismerésében. Ezeket a szimbólumokat a tulajdonságaidnál le is írom, illetve a youtube-on találsz rövid videókat, ha érdekel ezeket is szeretettel ajánlom megnézésre.

A születési dátum alapján 4 oszlopban jelennek meg fent, az első sorban a mennyei törzsben az elemek (összesen 10 elem), míg a második sorban pedig (földi ágakban) a kínai asztrológiában lévő állatok. 12 állat fordulhat elő.

Általában az emberek a saját évükben megjelenő állatot ismerik, viszont sokkal összetettebb a dolog, hiszen 4 elem + 4 állat kombinációja adja ezt össze, amennyiben ismert a születés pontos időpontja.  Egyébként a pontos óra és perc ismerete nélkül is nagyon pontos elemzés elvégezhető, de persze több információt ad, ha minden a rendelkezésre áll.

Alap tulajdonságokra következtethetünk az elemekből és az állatokból, abból hogy általánosságban milyen jellemvonásokkal bírnak. Mivel nincs két egyforma képlet, azt azért el lehet mondani, hogy a sok –sok elem és állatkombináció átszínezi ezeket a képleteket, vagy az is előfordulhat, hogy egy-egy tulajdonság egyes helyzetekben, vagy személyekkel szemben jön elő. Ennek az értelmezéséhez használjuk az intuícióinkat és nagyon fontos a beszélgetés az elemzés során.

Az is látszik a képletből, hogy alapvetően milyen viselkedési formával érkeztél, vagyis az egyes helyzetekre zsigerből hogyan reagálsz. De ez is különbözhet attól függően, hogy vadidegenekkel, barátokkal, vagy éppen a gyerekeddel történik valami.

A tulajdonságok és a viselkedések mellett a képletben lehetnek kombinációk (összekapcsolódások), oppozíciók (ütközések), amelyek jelezhetik a ragaszkodást, vagy éppen a változásra való hajlamot vagy jelet.

Én azért szeretem a kínai asztrológiát, mert ahogy én tanultam ez nem jóslás, hiszen mindenkinek meg van a szabad akarata, és döntéseinktől függően befolyásolni tudjuk a jövőnket.

Viszont arra kiválóan alkalmas, hogy jobban megismerjük magunkat, esetleg magyarázatot kapjunk bizonyos ismétlődő jelenségekre az életünkben, illetve látszódhat hogy éppen milyen energiák, tevékenységek a támogatottak és mire kell figyelnünk.

Vagy éppen kapunk egy üzenetet, hogy mivel tudjuk megoldani a problémáinkat, mire kell nagyon figyelnünk.

10 éves periódusok is vannak a kínai asztrológiában, amelyekben más- más feladataink vannak, más-más eseményekkel. Teljesen változó kinek mikor indul, van akinek születésekor, van akinek pedig később.

És vannak szuper csillagok is, amik ugyancsak jelzik azt hogy milyen képességekkel érkeztünk és ha ezek aktivizálódnak, akkor lehet történésekre számítani.

Neked is segíthetek a kínai asztrológia segítségével, ha:

Várlak szeretettel egy kínai asztrológia elemzésen,
kattints a lenti gombra,
és írj nekem üzenetet!