Árvay Angelika vagyok, kínai asztrológus, Intuyching®, azaz SzuperTudatos Önfejlesztés® instruktor, bortermelő, nő, anya, társ, lélek. Nem mindig ebben a sorrendben.

Bár a spirituális, megfoghatatlan dolgok nagyon régen érdekelnek mégis sokáig a számok világában mozogtam. Matematika tagozatosként, közgazdászként, nemzetközi borakadémikusként és a tokaji borvidéken bort készítőként egy jó ideig megkérdőjeleztem, hogy szabad-e láthatóvá tennem a spirituális énemet? Megengedhetem-e magamnak, hogy új hivatást is beengedjek az életembe?

Őszinte leszek. Nem ment könnyen. Ezer okom és félelmem volt nem belevágni. Szerencsére megtanultam egy olyan módszert, ami nagyon sokféle problémára használható. Ez az Intuyching®, a SzuperTudatos Önfejlesztés®, amivel sokat dolgoztam azon is hogyan hagyjam hátra a kishitűségemet és merjem vállalni magamat és segíteni másoknak.

A tanulás iránti vágy nagyon erős bennem, ez akkor sem csökkent amikor gyerekeim lettek, sőt! A nagyobbik fiamnál még sorozatokat néztem szoptatás alatt, a kisebbnél már online marketing iskolát végeztem. Remélem az anyatejjel ő is szívta magába a tudást…

Óriási köszönet az Inspirációs Marketing Iskolának, mert a közösség és Zsófi bátorítása is nagyon sokat jelentett nekem.

Most mondhatnám, hogy mindig is szerettem volna asztrológus lenni de nem mondanék igazat. Sőt, egy idő után egyáltalán nem hittem a bulvár horoszkópos szövegnek. Honnan tudhatná bárki, hogy engem mint mérleg baleset fog érni? A kínai asztrológiával kapcsolatosan is csak azt tudtam kecske vagyok, de itt még inkább szkeptikus voltam, hogy itt meg ugyanolyan tulajdonságokat húztak az azonos évben születettekre.

Egyszer aztán egy videó akadt a közösségi médiában a szemem elé, majd kalkulátorral megnéztem a saját és a szűkebb családom képletét. Némelyik nem tűnt egyszerűnek… Igazam lett. Így visszagondolva olyan mintha mindenhol zöld lámpát kaptam volna, hogy én kínai asztrológiát tanuljak: pár hét múlva indult a képzés, amire évente egyszer van lehetőség.

Az elmúlt évek nekem az anyává válásról és az önismeretről szóltak. Rájöttem arra is, hogy nekem mennyire fontos hogy tanulhassak, hogy legyen saját magamra fordítható időm. Mert, ha ez van, akkor a gyerekeimmel és a párommal is türelmesebb és elfogadóbb vagyok.

Azt jó ideje tudom, hogy kívülről sokszor más élete milyen könnyűnek tűnik. Sosem felejtem el, amikor azt mondták nekem: Neked csak megszületni volt nehéz… Arcul ütött, mert éppen egy nehéz helyzetben voltam, a padlón. Akkor sem ezt éreztem, amikor 20 hetes terhesen elveszítettem a kisfiamat. Összetörtem.  Pedig óriási szeretet és empátia vett körül a kórházban, és az ügyeletes orvos arcán is láttam az együttérzést. Majd a megnyugvást, amikor kiderült, otthon vár már egy gyerek. 3 hétig feküdtem, sajnáltam magam, aztán szerencsére ott ülhetem László Erika SzuperTudatos Önfejlesztés tanfolyamán.  Nekem az ott a legnagyobb ajándék, egy igazi terápia volt. Először saját magamnak tudtam segíteni, majd egy idő után a hozzám közel állóknak is.

Végülis, ha arra gondolok, hogy mindig sikerül felállni, vagy hogy a kívülállók nem tudják mindig mennyi munka és bizonytalanság van amögött amit éppen csinálok, akkor talán mégis könnyű nekem. Az élet szeretete előbb – utóbb túllendít a nehézségeken és most már van egy szuper módszer is a kezemben, amit használhatok nap mint nap.

Arra is rájöttem, hogy másoknak is tudok segíteni abban, hogy megértsenek dolgokat az életükkel kapcsolatosan vagy rávilágítsak min kellene változtatni, mi az Univerzum üzenete. Vagy éppen segítsek az önbizalmukat megerősíteni, ami megkopott valahogy.

Akkor tudok jósolni?

Nem, nem látom a jövőt. Sem magamét, sem másokét. Energiákat, tendenciákat, üzeneteket látok. Minek van itt az ideje, mi az ami segíthet abban, hogy ne az árral szemben ússzunk, hanem kihasználjuk a segítő erőket.

Át tudjuk a hozzám fordulóval közösen alakítani a félelmeket, hiedelmeket, berögzött mintákat hogy helyette szeretet alapú, pozitív megerősítések és érzések működjenek.

Azoknak tudok segíteni, akik nem azt várják tőlem, hogy helyettük döntsek vagy oldjam meg a gondjaikat, hanem hogy kívülről rálássak a helyzetükre, és a konzultációk közben legyenek felismerések az életükkel vagy az eddigi mintákkal kapcsolatosan.

A konzultációkat nagyrészt online végzem, illetve személyesen– előzetes időpont egyeztetés után- Rátkán vagy havonta egyszer Budapesten.

Aki pedig saját magán is dolgozna folyamatosan egy szuper módszerrel, sok szeretettel ajánlom workshopjaimat, ahol elsajátítható a magyar SzuperTudatos Önfejlesztés módszere.

Emellett van egy „másik életem”: a családi pincészetben készített tokaji borainkat örömmel bemutatom egy borkóstoló keretében Rátkán, akár egy elemzés után is!

Ha szeretnél írni nekem, vagy szeretnél konzultációt, elemzést kérni tőlem, kattints a lenti gombra, és írj nekem üzenetet!

Garantálom, hogy 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!