“Február elején indult a kínai asztrológia alapján a Jang Víz Tigris éve. Jóslatokba nem szívesen bocsátkoznék, azt viszont már december óta vizsgálom, hogy milyen energiákra lehet számítani a következő esztendőben.

A Jin fém (ékszer) bivaly (termőföld) energiáktól búcsúzunk. Mind a fém, mind a föld elem helyhez kötött, egy helyben marad. A bivaly lassan, nyugodt tempóban halad.

Ezzel szemben berobban életünkbe egy merőben más energia: a Jang víz szimbolikája az óceán és a Tigrisben lévő jang fa analógiája az óriás fa.🌊 Az óceán folyamatos mozgásban van, hullámzik, kiszámíthatatlan és nagy ereje van. 🌳 Az óriás fa is folyamatosan növekszik (igaz nem annyira látványosan mint a víz), tör az ég felé.

Tigris éve: A tigris pedig a dzsungel királya, bátor, mer kockázatot vállalni és gyors. Ami támogatott lesz 2022-ben:

🐅Tanulás, önfejlődés

Mivel minden változhat körülöttünk, így jó ha folyamatosan tanulunk: új szakmát, új képességeket, vagy akár olyan könyveket olvasunk, technikákat sajátítunk el, amellyel saját magunkat fejlesztjük.

🐅 Mértékletesség

Figyeljünk az intuícióinkra, testünk üzeneteire. Igyekezzünk kerülni a szélsőségeket, legyen szó evésről, ivásról vagy munkáról.

🐅 Meglévő kapcsolataink magasabb szintre emelése

Mivel fontosak az éven a gyökerek, az értékek, ezért most minden támogatja, hogy a meglévő párkapcsolatunk vagy családi viszonyaink magasabb szintre kerüljenek.

🐅Közösségépítés

Nemcsak a közvetlen környezetünkben, hanem széles körben is tudunk majd kapcsolódni. Közösségben az erő a munka és a magánélet területén is.

🐅Kreativitás

A fa elem a legkreatívabb jegy az öt őselem közül, így 2022-ben biztos, hogy sok új ötlettel és megoldással lehetünk gazdagabbak.

Ha érdekel bővebben a Jang Víz Tigris évének elemzése és szeretnéd tudni, hogy a születési képletedben lévő kínai állatjegyed alapján mire kell figyelned jövőre, nézd meg videómat:

Mindenkinek csodás 2022-öt kívánok!

Árvay Angelika